Der er mange praktiske arbejdsopgaver forbundet med det at være frikirke og menighed. For at det hele kan fungere til alles bedste, er der tilbagevendende opgaver med rengøring, madlavning, lovsang mv., og herunder finder du flere informationer om de enkelte arbejdsområder.
Ønsker du at vide mere eller få kontakt med de enkelte arbejdsgrene, er du meget velkommen til at henvende dig på kontoret. Klik her.

Rengøring

Ønsker du at hjælpe med har du mulighed for at komme med på rengøringsholdet. Vi har mange mennesker ind og ud af vore lokaler og derfor en masse at gøre rent. Kontakt gerne vores administrator for at komme med på holdet eller tag kontakt til kontoret.
Vi har brug for alle hænder. Se kontaktsiden.

Madlavning

For fællesskabet skyld er vi vilde med at servere frokost efter gudstjenesten. Derfor hvis har du at hjælpe med i det madglade køkken, så er du mere end velkommen på madholdet. Et måltid mad er en fantastisk måde at at skabe relationer på i menigheden og derfor et højt prioriteret ønske. Kontakt gerne vores administrator for mere info. Se kontaktsiden.

Teknik

Det hele skal spille for os – især under vores gudstjenester. Derfor skal teknikken og lyden være i orden så alle kan følge med i stemningen og prædiken. Har du særlige evner inden for dette område eller lyst at bære med og aflaste er du mere end velkommen til at kontakte vores media ansvarlige: Rowland Elliot sms 60897028 eller tag en snak efter en gudstjeneste..

Lovsang

Vi elsker at synge og spille og tjene Gud med lovsang i Nexø Frikirke – derfor vil vi også meget gerne invitere dig med indenfor i lovsangsgruppen og være med til at øve og deltage i lovsangen under gudstjenesten. Vi mødes på udvalgte aftener og øver. Kontakt Tina Kornbek-Meyer for mere info.

Børnekirke

I Nexø Frikirke er børn vigtige. Børnene er vores fremtid og skal derfor have gudstjeneste formidlet i børnehøjde.

Dette sker i børnekirken gennem et engageret team af frivillige medarbejdere. Der er altid brug for nye folk, der elsker børn og ønsker at give dem det bedste. Hvis du vil være med, så kontakt vores børnekirkepræst. Se kontaktsiden.