Vi støtter missionærer i

Kina, Burma, Kenya og Indien

Lise og Søren Samuelsen

I Kina og nu også i Myanmar i Burma, støtter vi familien Lisa og Søren Samuelsen som arbejder med forskellige projekter.
Deres organisation hedder “Mercy Outreach” som de er daglige leder af og er involveret i kirkeplantning, Eden Ministry, handicapklubber, børneklubber i slummen, skoler, arbejde blandt prostituerede og flere andre spændende projekter.

EDEN Ministry

Eden Ministry er et projekt under Mercy Outreach, hvor kvinder hjælpes ud af menneskehandel og nød.
Eden Ministry har hjulpet over 500 kvinder igennem rådgivning, praktisk hjælp, men allermest ved at give kvinderne et nyt erhverv for hvor de laver smukke smykke der vidner om deres hårde tilværelse og nu frihed.

Agape Indien

Agape Indien er en dansk sammenslutning som støtter GTSSS (Gospel for Tribals Social Service Society) arbejde i Indien. GTSSS er en missions- og hjælpeorganisation som arbejder blandt stammefolk, kasteløse og spedalske i Indien og som ledes af Biskop Jacob Marineni i delstaten Andhra Pradesh.

Nexø Frikirke bærer med i dette arbejde.

New Life Africa International

Er et stort og bredt favnende støtte projekt for børn og unge med store behov I Nakuru, Kenya. Nexø Frikirke støtter dette spændende arbejde som drives af Susanne og Leif Madsen. Hvad laver de?
Har en folkeskole med afgangseksamen m.m. for 550 børn.
3 års børnehaveklasse, 8 års folkeskole undervisning

Bespisning, Medicin og lægehjælp
Drenge og pige hjem for 100 børn.
Børnehjem, Socialt netværk, Voksen samtaler
Rehabilitering og rådgivning.