Vi støtter missionærer i

Kina, Burma og Indien

Lise og Søren Samuelsen

I Kina og nu også i Myanmar i Burma, støtter vi familien Lisa og Søren Samuelsen som arbejder med forskellige projekter.
Deres organisation hedder “Mercy Outreach” som de er daglige leder af og er involveret i kirkeplantning, Eden Ministry, handicapklubber, børneklubber i slummen, skoler, arbejde blandt prostituerede og flere andre spændende projekter.

EDEN Ministry

Eden Ministry er et projekt under Mercy Outreach, hvor kvinder hjælpes ud af menneskehandel og nød.
Eden Ministry har hjulpet over 500 kvinder igennem rådgivning, praktisk hjælp, men allermest ved at give kvinderne et nyt erhverv for hvor de laver smukke smykke der vidner om deres hårde tilværelse og nu frihed.

Agape Indien

Agape Indien er en dansk sammenslutning som støtter GTSSS (Gospel for Tribals Social Service Society) arbejde i Indien. GTSSS er en missions- og hjælpeorganisation som arbejder blandt stammefolk, kasteløse og spedalske i Indien og som ledes af Biskop Jacob Marineni i delstaten Andhra Pradesh.

Nexø Frikirke bærer med i dette arbejde.