Nexø Frikirke – En kirke for byen, en kirke for dig!

Vi har gudstjeneste hver søndag kl. 11.

Vores samlinger er frie og afvekslende med lovsang, relevant prædiken og plads til bøn/forbøn til sidst i gudstjenesten for alle, der måtte ønske det.

Vi har derudover en lang række forskellige aktiviteter i kirkens lokaler: Her holdes fx  fællesskabsgrupper, bønnesamlinger, spiseklub og Alpha-kursus.

Kirkens frivillige medvirker på det tværkirkelige legeland “Værftet”, hvor der holdes J-kidz (for børn), Rocksolid (for pre-teens). Alle disse aktiviteter kan du læse mere om her på hjemmesiden.

Vi mener, vi har verdens bedste budskab:
At Jesus Kristus døde og opstod for vores skyld for 2000 år siden og at han stadig lever og er med os i dag.

Vi tror på, at Jesus kan forandre vores liv her på jorden og endda give os håb om et liv efter døden.

Vores vigtigste mål er at elske Gud og at fortælle om hans kærlighed til mennesker omkring os. Vi ser tro, håb og kærlighed som de centrale elementer i tilværelsen og vi forsøger ved Guds hjælp at omsætte dette i vores hverdagsliv.
 
 

Vi elsker vores ø og vores by og oplever et medansvar for, at vi sammen kan skabe et samfund, der er godt og trygt at leve i.

Vi vil gøre Bornholm til en ø, hvor næstekærlighed og omsorg er nøgleord.

Præsteparret

David og Solvej Allen

David og Solvej flyttede til Nexø i oktober 2019 for at tiltræde som præstepar i Nexø Frikirke. David er oprindelig fra Canada, men mødte som ung Solvej mens de læste teologi i USA og de har boet i Danmark i mange år. De har tidligere startet Roskilde Vineyard, hvor de var præstepar gennem syv år. De har tre voksne gifte sønner.

Kirkens lederteam

Mette Grønbech-Dam

Børnepræst

Rene Kornbek Meyer

Lovsang

Tina Kornbek Meyer

Lovsang

Vilhelm Jarnskor

Ungdomspræst

Torben Hansen

Ejendom