Fællesskabsgrupper

Fællesskabsgrupper 2018-04-12T08:04:55+02:00

Project Description

Fællesskabsgrupper

Nexø Frikirke består ikke kun af det store fællesskab, som du kan opleve i forbindelse med gudstjenesten, men også af en række mindre fællesskabsgrupper.

Grupperne mødes i private hjem enten én gang om ugen eller hver 14. dag. I den mindre fællesskabsgruppe er der mulighed for at dele liv med hinanden.

Ønsker du at være en del af en Fællesskabsgruppe er du velkommen til at tage kontakt til Præsten.

Bøn og Bibelstudie

I Fællesskabsgrupperne

– Deler vi oplevelser fra hverdagen
– Beder sammen
– Drøfter tro og tvivl
– Læser vi i Bibelen
– Hygger os med hinanden
– Får kaffe og kage sammen og glæder os til næste gang.
Du er velkommen til at være med.

Dele liv – Tro sammen

Da Jesus gik omkring på jorden havde han sine Disciple tæt på som sine aller nærmeste. De delte liv med hinanden og var en støtte midt i alle udfordringer.

Sådan har vi også brug for at have nogle at tro sammen med for at vokse i vort åndelige liv. Sammen er vi bedre og igennem relationen med hinanden åbenbare Gud hans store kærlighed til hver enkelt af os som menneske.

Hygge og fællesskab i Nexø Frikirke