Projekbeskrivelse

Børnekirke

Børn er fantastiske! I Nexø Frikirke har vi altid prioriteret arbejdet med børn højt. Vi brænder for at se børn vokse i forståelsen af Guds ord og at se Hans nærvær i deres liv. Jesus sagde: Lad børnene komme til mig. I må ikke hindre dem, for det er sådan nogle som dem, der få adgang til Guds rige.

Hver søndag er der børnekirke under gudstjenesten. Herudover er kirken involveret i børne- og teen klubberne J-Kidz og Rock Solid på Værftet på havnen i Nexø. Hvert år arrangerer vi Børnefestival i Ferskesøparken i Nexø i August måned, og vi tilbyder også sommerlejr for børn på lejrstedet Holsterodde i sommerferien.

Velkommen til alle!   –     Her er programmet til efterår 2021

Rock Solid

Rock Solid er for børn og teens mellem 10-14 år.
Vi mødes hver Torsdag kl. 18.30-20.30 i

Nexø Kristne Skatercenter: Værftet, Kystvej 2 i Nexø.

Vi arbejder med et spændende koncept, der tager aktuelle emner op, bl.a.:
Mobning, selvværd, livsværdier, etik og moral.
Alt mixet med masser af sjov og skøre lege.
Skøre events, som sofa-ræs og ande-jagt har også været på programmet,
så det er aldrig kedeligt at være til Rock Solid……

Vi glæder os til at se DIG!

Kontakt

For mere information om alle vores tilbud for børn venligst kontakt vores børnepræst Mette Grønbech-Dam på email :  mettegroenbechdam@gmail.com