For Teens og Unge

For Teens og Unge 2018-05-23T20:07:02+02:00

Project Description

Til dig som er Teenager og Ung

– har vi masser af sjove og spændende aktiviteter at tilbyde dig i Nexø Frikirke!

J-Way

J-Way er en ungdomsklub som bygger videre på Rock Solid. Klubben er for de 14-16 årige som elsker crazy lege, fedt fællesskab, sjov og ballade og er åbne for at høre om Gud, leve i hans kærlighed og lære Jesus at kende.
J-Way er hver Torsdag kl. 19.00-21.00 på Nexø Kristne Skatercenter Værftet, Kystvej 2

FISK

FISK “Foreningen I Skibets Kahyt” er en gruppe af unge i alderen 16 år og opefter Vi mødes, hygger, synger og snakker om Gud mm. Ofte besøger vi hinanden og en gang om måneden er vi med i et fælleskirkeligt ungdomsmøde på Værftet, kaldet “Youth-nite”.
Vi mødes hver søndag efter Gudstjeneste. Velkommen!

Fællesskabsgrupper

Nexø Frikirke består ikke kun af det store fællesskab, som du kan opleve til gudstjenesten, men også af en række mindre fællesskabsgrupper. Grupperne mødes i private hjem enten én gang om ugen eller hver 14. dag. I den mindre fællesskabsgruppe er der mulighed for at dele liv, tro, tvivl, bede og læse i Bibelen sammen og meget mere.

Lovsang

Lovsang – på samme måde, som en tør svamp suger vand til sig, når den lægges i blød eller overhældes med vand – sådan har vi også mulighed for at være i Guds nærvær og suge til os af hans store kærlighed til os. Du er velkommen til at være med i lovsangen – i bandet hvis du har musikalske evner, men også til at deltage aktivt i lovsangen.

Håb for den Nye Generation
og for DIG!

“Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren,
planer om lykke, ikke om ulykke,
om at give jer en fremtid og et håb.”

Jeremias Bog, Kapitel 29 vers 11

Forbøn

Bøn er livsnerven i den kristne tro – og har en mægtig kraft og virkning.
I Nexø Frikirke tilbyder vi anonym sjælesorg/ samtaler med enhver der måtte have behov for det.

Har du brug for en samtale eller forbøn med en præst eller en anden erfaren rådgiver, eller skulle du have et særligt behov er du derfor velkommen til at kontakt Hasse Falk Jakobsen. Vi er her for alle generationer – unge og ældre.

Du kan kontakte præsten Hasse på
Tlf.28 51 53 03 eller
hassefalk@icloud.com

Samværsregler

I Nexø Frikirke lægger vi vægt på at kunne omgås hinanden på en fornuftig måde. Ikke mindst er det vigtigt, at vi har fokus på, hvordan vi omgås og tackler situationer omkring de mange børn og unge, der færdes i kirken. Derfor følger vi vore “Samværsregler.”

Formålet med samværsreglerne er at forebygge fysiske, psykiske og seksuelle overgreb mod børn og unge under 18 år samt beskytte medarbejdere mod at blive misforstået, mistænkeliggjort og udsat for falske anklager.

Læs mere om disse regler ved at klikke her.